Brand-new rehabilitation center

Leuven, Belgium

In projects, Extempore

Brand-new rehabilitation center
Tools for togetherness

The therapy tower of the university hospital in Leuven, Belgium is an innovative rehabilitation center for patients who need long-term rehabilitation. The center is geared to the specific physical and mental needs of the rehabilitants and is set in an environment that simultaneously offers peace and stimulation, away from the busy rhythm on the university campus.

The top floor of the 10-level tower is the gym that is used for group sports and other rehabilitation activities in large groups. In between sport sessions, rehabilitants find a place to rest on the Extempore benches.

Pellenberg

The Extempore benches offer patients or their friends and family a spot to repose and enjoy the breathtaking view

Pellenberg
Pellenberg
Pellenberg

High-quality benches with extra support and elegantly-shaped armrests in stainless steel

Pellenberg
Pellenberg
Pellenberg
Pellenberg
Pictures by Beeldcollectief
WIT architects

Featured collections