Orderpicker

Extremis, based in Proven, internationally produces and markets design furniture. The company has gained both tens of awards and a firm position in the designer market. To support our growth, Extremis is looking for an Orderpicker.

Orderpicker

JOUW FUNCTIE...

Als orderpicker ga je aan de slag in ons magazijn. Je verzamelt de goederen van elk order, maakt ze verzendklaar en laadt de bestellingen voor transport. Hiervoor druk je de nodige etiketten af en zorg je voor een goede palletisering en verpakking. Je zorgt voor het ingeven van gegevens in ons computersysteem, op deze manier draag je bij aan het correct en tijdig leveren van onze goederen bij klanten.

 

WAT WIJ JOU BIEDEN...

  • Een werkomgeving om u tegen te zeggen met vloerverwarming natuurlijk licht
  • Een top team van gedreven en gepassioneerde collega’s in een familiale sfeer.
  • Een correct loon en een uurrooster in een dag.
  • Een filevrije omgeving.

 

WIE WIJ ZOEKEN...

Je bent klantgericht & nauwkeurig ingesteld. Je kijkt producten & verpakkingen tijdens het orderpicken kritisch na op mogelijke beschadiging of afwijkingen. In het magazijn en de productieruimte rij je vaak rond met een hef- & reachtruck, hierbij sta je in voor je eigen veiligheid én die van je collega’s. Ervaring met het besturen van een hef- & reachtruck zijn een must. Een geldig attest vormt een meerwaarde. Je bent een teamspeler, sociaal en hulpvaardig ingesteld. Je kan vlot overweg met de computer.

 

INTERESSE?

Zie jij jezelf helemaal passen in deze fantastische werkomgeving? Aarzel dan niet en stuur je cv naar working@extremis.be. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Jobs

We don't make furniture, we make tools for togetherness.